Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- استاندار تهران با حضور در نمايشگاه گردشگري از بخش هاي مختلف دوازدهمين نمايشگاه بين المللي گردشگري و صنايع وابسته تهران در روزآخر برگزاري اين نمايشگاه بازديد کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از ميراث آريا، انوشيروان محسني بندپي استاندار تهران، امروز جمعه 26 بهمن 97 در بازديد از بخش هاي مختلف اين نمايشگاه بر توسعه و رونق گردشگري تأکيد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او همچنين به غرفه اداره کل ميراث فرهنگي استان تهران نيز رفت و با متوليان گردشگري در استان تهران ديدار کرد.
محسني بندپي همچنين از پروژه هاي گردشگري بخش خصوصي در شهرستانهايي مانند دماوند نيز ديدن کرد.
استاندار تهران درباره ارزيابي خود از نمايشگاه به خبرنگاران گفت: «چيزي که اکنون در نمايشگاه مشاهده کرديم ابتکارات و نوآوري هاي جديدي بود که فعالان گردشگري در حوزه توسعه گردشگري داشتند.»
او افزود: «در اين نمايشگاه نسبت به نمايشگاههاي قبلي وجه تمايزو نوآوري هايي را مشاهده کرديم که در نوع خود وجه تمايزي داشت و در آن خانواده گردشگري هر آنچه که داشتند را عرضه کردند.»
محسين بندپي در ادامه بيان کرد: «براي اولين بار بود که همه خانواده گردشگري که مي توانند در توسعه گردشگري اثربخش باشند گردهم آمده بودند مانند راه و ترابري هتلها و ... ابتکار ديگر اين  بود که بروشور جاذبه هاي گردشگري را به صورت پاورپوينت نيز معرفي کرده بودند به عنوان مثال بوم گردي دماوند را در معرض نمايش قرار دادند جمعيتي که از نمايشگاه در آستانه فصل نوروز از نمايشگاه بازديد کردند بسيار زياد بوده است. آنها از همين الان و همين جا برنامه ريزي مي کنند که به کجا بروند و چه برنامه اي داشته باشند. در واقع مي توانند اگر تصويري از جاذبه اي در اينجا ديدند را در خاطر بسپارند و در سفر خود  از آن بازديد کنند.»
استاندار تهران بيان کرد: «تهران تنوع اقليمي و آب و هوايي دارد همه اينها به عنوان عامل ارتقايي در توسعه گردشگري شناخته مي شود اما بايد جوانب آن را مانند به روز کردن خدمات درماني و بيمارستاني و ايرلاين ها و کمتر کردن نقاط خطرزا درجاده ها انجام دهيم.  من فکر مي کنم که در چند سال گذشته اقدامات خوبي شده است و چنين نمايشگاههايي را با توجه به استقبالي که مردم کرده اند  بايد بيشتر  کنيمچون مردم بهترين انتخاب ها را مي کنند.»
او ادامه داد: «ما اکنون دانشگاههايي در کشور به نام دانشگاه گردشگري داريم چون معتقديم گردشگري هم يک صنعت و هم يک علم است.»



منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: استاندار تهران نمايشگاه بين المللي گردشگري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۱۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد

مدیر عامل نشر صاد گفت: نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، میرشمس الدین فلاح هاشمی؛ مدیرعامل نشر صاد درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته اشاره کرد: معتقدم به جز ایام کرونا و ایام خاص، نمایشگاه کتاب به نوعی کارناوال شادی است و می‌توان آن را بهار کتاب تلقی کرد. این شور و نشاط و هیجان میان ناشران، نویسندگان و مخاطبان (کودک و نوجوان و بزرگسال) در همه غرفه‌ها دیدنی است و به ضرس قاطع می‌توان گفت، نمی‌توان در جای دیگر آن را سراغ داشت. با وجود نمایشگاه‌های استانی، اما نمایشگاه کتاب تهران همواره از جمله رویداد‌های مهم فرهنگی و ادبی و علمی کشور است و حس بسیار زیبایی میان مردم ایجاد می‌کنند و این شلوغی و این شور مردم نسبت به کتاب علی‌رغم مشکلات اقتصادی و گرانی کتاب، ستودنی است.

وی افزود: من تجربه حضور در نمایشگاه کتاب استانبول را نیز دارم و باید بگویم با نمایشگاه کتاب تهران قابل مقایسه نیست و اگر هر کدام از کتاب‌دوستان کشور‌های همسایه سری به نمایشگاه کتاب ایران بزنند واقعاً شگفت‌زده خواهند شد.

فلاح هاشمی ادامه داد: پس نمایشگاه کتاب ما نسبت به نمایشگاه‌های کتاب کشور‌های دیگر مانند ترکیه برتر است و این جمله را که مطالعه کمتر شده، نقض می‌کند چرا که مطالعه همواره بوده است. شاید که قدرت خرید مردم کمتر شده باشد، ولی کتاب همیشه جایگاه خودش را داشته است.

وی درباره استقال مخاطبان از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مردم هیچگاه با کتاب و کتابخوانی قهر نبوده‌اند. اگر کتاب، کتاب خوبی باشد از زیر سنگ هم که شده باشد، مردم آن را تهیه کرده و مطالعه می‌کنند و به دستش می‌آورند حتی اگر دست دوم باشد.

مدیرعامل نشر صاد اضافه کرد: در همین ایام نیز شاهد هستم کتاب‌های خوب دست به دست می‌شوند و به خاطر قیمت‌شان نوبتی خوانده می‌شوند و ناشران بعضاً کتاب‌های پرفروشی دارند، بنابراین مردم با کتابِ خوب همواره در آشتی هستند.

وی افزود: ناگفته نماند که کتاب‌های خوبی نیز داریم، ولی در مقایسه با کتاب‌های سال‌های گذشته به خصوص در زمینه علوم انسانی و تألیفی کمی افول داشته‌ایم که این برمی‌گردد به مدل آموزش در دانشگاه‌ها.

فلاح هاشمی در پاسخ به این سوال که اگر نمایشگاه تبدیل به یک سوژه جهت گردشگری ادبی شود چه اتفاقی برای صنعت نشر رخ می‌دهد، گفت: این اتفاق بسیار خوبی است و تقریباً افتاده است، ولی باید تمامی ارگان‌های ذی‌ربط به میدان بیایند، از شهرداری گرفته تا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ارگان‌هایی که در این فضا فعالیت می‌کنند. باید فضا را برای بهار کتاب ایران مهیا کرد تا کسی که از شهرستان می‌آید و چند روز در تهران مقیم می‌شود یا حداقل از صبح تا غروب می‌آید و در نمایشگاه حضور دارد برایش یک خاطره به یادماندنی خلق شود. یعنی از موارد تفریحی گرفته تا مدل عرضه و معرفی کتاب، فکر شده باشد. نمایشگاه کتاب این ظرفیت را دارد. حتی قهرمان کتاب‌ها این ظرفیت را دارند تا از این فرصت استفاده و گردشگر خارجی را جذب این اتفاق سالانه کنیم.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل
  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟